elektriciteitswerken Rumst

Elektriciteitswerken

Heeft u een herstelling nodig? Stopcontact defect? Kortsluiting? Schakelaar vervangen? Lichtpunt verleggen? Parlofonie of videofonie installeren?

Alle elektriciteitswerken →

Domotica Rumst

Domotica & verlichting

U wilt graag een domotica systeem laten plaatsen? Reken op ons bij nieuwbouw, renovatie en voor uw domotica herstellingen! Of denkt u eerder aan nieuwe verlichting?

Offerte aanvragen →

Verlichting Rumst

Renovatiewerken

Plannen om te (ver)bouwen? Elektricien Vermeulen neemt alle elektriciteitswerken en verlichtingswerken voor zijn rekening. U kan rekenen op onze ervaren elektricien!

Onze service →

 

Uw professionele elektricien in Rumst

Elektricien Kevin Vermeulen helpt u bij al uw elektriciteitswerken in Rumst. Vanwege onze kennis in elektrotechniek kunnen wij u op een professionele manier helpen met alle elektrische storingen, onderhoud en installatie van alle elektrische installaties volgens het AREI.

Elektriciteitswerken VKM werkt met de modernste technieken en producten. Als u een beroep doet op onze elektricien dan weet u zeker dat uw probleem of herstelling grondig wordt aangepakt. Wij zorgen altijd voor definitieve oplossing.

Elektriciteitswerken Rumst: elektricien Vermeulen!

Op zoek naar een bekwame elektricien in Rumst die gekend is omwille van zijn oerdegelijke kennis van elektriciteitswerken? Dan moet u uiteraard bij onze elektricien Kevin Vermeulen uit Rumst zijn!

Wij zijn de hele dag bereikbaar voor het oplossen van problemen en storingen!

U kunt ons natuurlijk ook contacteren voor de installatie van elektrische apparaten, reparatie van apparatuur zoals witgoed, verlichting in huis & tuin, schakelaars, lichtpunten verleggen, inbouwspots plaatsen, intercom, parlofonie, aarding van uw elektriciteitsnetwerk, defect aan uw zekeringskast, installatie en vervanging van bekabeling, internetkabels, elektriciteitsplannen, … .

Renovatie, nieuwbouw en domotica in Rumst

elektricien RumstBent u van plan om te gaan bouwen of verbouwen in regio Rumst? Dan komt u altijd in aanraking met elektriciteitswerken.

Als professionele elektricien verzorgen wij alle elektriciteitswerken van A tot Z, inclusief verlichtingswerken en domotica.

Uiteraard kan u ook enkel voor verlichting of elektriciteitswerken een beroep doen op ons.